Herren på täppan är han som vet mest

Fasadställningar och byggställningar även för privata byggprojekt

fasadställning

http://byggställningargöteborg.se

http://byggställningarstockholm.se

Fasadställningar och byggställningar även för privata byggprojekt!Oavsett om det handlar om en nybyggnation, renovering eller renovering: High Ground AB är din pålitliga, erfarna partner om du behöver en fasad byggställning för ditt privata byggprojekt. Våra yrkesverksamma tar mycket noggrann och noggrann vård för att skydda byggnader och trädgårdar när vi bygger byggställningar. Oavsett vilket byggprojekt du planerar hyr vi ut och skapar lämpliga byggställningar inklusive tillbehör för:
Måla
Rengöringsarbete
Värmeisolering

Vi på High Ground AB är också glada att kunna bevisa vår kompetens inom byggställningar i ditt byggprojekt. Låt oss ge dig råd i detalj och skapa ett individuellt erbjudande. Du kommer att bli förvånad över våra attraktiva förutsättningar för byggställningar när det komemr till uthyrning och konstruktion.

Med våra byggställningar kan hantverkare arbeta säkert!
När det gäller byggställningar förstår vi på High Ground AB vårt hantverk.
I enlighet med alla säkerhetskrav bygger vi på ett tillförlitligt sätt skydds- och fasadställningar för hantverkare – oavsett vilka aktiviteter du vill utföra med hantverkarens verksamhet: oavsett om det rör sig om putsning, målning, isolering eller takläggning.
Våra välutbildade medarbetare med mångårig erfarenhet utför arbetet med de byggnadsställningar du vill ha till ett rimligt pris.
High Ground AB- byggställningar är en stor partner för handeln. Vi är några som vet vad som är viktigt inom hantverkssektorn, eftersom vi själva är ett hantverksföretag med en tradition.

Därför är vi också medlemmar i specialiserade organisationer.

Vi är en pålitlig partner till kommunerna när det gäller byggställningar!
Kommunala kostnadsbärare för bygg- och renoveringsåtgärder omfattas av det kommunala kontrollförfarandet. De har därför ett särskilt intresse av att se till att arbeten, inklusive uppförande av byggnadsställningar, ersätts på ett öppet och lämpligt sätt.
High Ground AB avslöjar sitt koncept, råder utan inflytande och förklarar sina byggnadsställningars prestanda under konstruktion. Vi underlättar det föreskrivna granskningsförfarandet för offentliga upphandlingar genom förkvalificering.
Våra säkerhetskompatibla byggställningar hittar ni på:
Skolor
Förskolor
Flerfunktionshallar
Idrottsanläggningar
Fritidsfaciliteter
Pooler
Sjukhus
Administrativa

Vi har stor erfarenhet av att utrusta monumentskyddsobjekt!
Bevarande och restaurering av historiska byggnader och monument är en mycket komplicerad uppgift, som till största delen utförs av de offentliga myndigheterna. Restaureringen av kulturminnesmärkta föremål som katedraler och andra heliga byggnader som slott kräver också noggrann planering och noggrant genomförande av byggnadsställningar. Fasad-, undervisnings- och stödställningar används som hjälpmedel.

High Ground AB har redan utrustat många kulturminnesmärkta byggnader. Som ett resultat är vi mycket bekanta med de särskilda utmaningar som sådana byggnader utgör i byggnadsställningar samt med kraven på bevarande av monument och kan därför ge en samordnad position fasad, undervisning och stödbyggnadsställningar. Våra byggnadsställningar används bland annat för att återställa:
Historiska industrianläggningar
Gamla stan hus
Rådhus
Museer
Kyrkor

High Ground AB är en av specialisterna inom broställningar!
Byggnadsarbete på broar, oavsett om det är en ny byggnad eller en renovering, kräver en beprövad expert med lämplig know-how och lång erfarenhet av broställningar.

Som specialister på broställningar har vi även specialutrustning för brorenovering, till exempel:
Broinspektionsanordningar
Pelare och välvda system
Eller överbrygga undersight-enheter

Vi är också glada att vara en kompetent kontakt för dig när det gäller broställningar.

Vi skyddar dig mot vind och regn med ett väderskyddstak!
Väderskydd av byggnadsställningar används främst för att bygga förlängningar, omvandlingar, byggskydd till följd av brand och svåra väderskador eller i anläggningsarbeten, anläggningsarbeten och vägbyggen, särskilt för att säkerställa byggandet framsteg även i ogynnsamma väderförhållanden. När allt kommer omkring, konstruktionsförseningar innebär ofta fruktansvärda extra kostnader.
Med ett väderskyddstak är det naturligtvis viktigt – men tyvärr inte självklart – att det uppfyller sitt syfte. Eftersom väderskydd tak är dyra, händer det att ”lata” kompromisser är allt för vanligt och pengar försöker sparas in i fel ände. Detta kan påverka stabilitet och täthet.
Av denna anledning ger High Ground AB dig endast helt säkra och högkvalitativa väderskyddstak, som är monterade enligt exakta statiska specifikationer.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest