Herren på täppan är han som vet mest

INSTALLATION AV DUSCHKABINEN

rörmokare

ATT TÄNKA PÅ VID INSTALLATION AV DUSCHKABINEN

För alla apparater och komponenter i heminstallationer är det viktigt att inte bara välja optimalt utvalda lösningar, utan också att korrekt installera dem. Även om installationen av duschkabinen inte är en mycket komplicerad uppgift, är det värt att anförtro den till en professionell rörmokare. Kunskap om den teknik som används och alla mekanismer för drift av systemet är avgörande för dess framtida problemfria drift. I detta skede kan specialisten också känna igen möjliga problem och föreslå sin mest gynnsamma lösning.

Besök oss även på:

http://rörmokare-göteborg.nu

MONTERING AV DUSCHKABINEN – ENDAST MED EN PROFESSIONELL RÖRMOKARE

Duschen är en av de viktigaste delarna av badrummet. Så det är viktigt att vara korrekt vald och installerad. Särskilt toppmoderna system med omfattande funktioner (t.ex. hydromassage) kan orsaka installationsproblem. Det är inte värt att riskera ett senare misslyckande eller översvämningar i rummet. Det är bättre att överlåta installationen av duschkabinen till rörmokaren med rätt kunskap, erfarenhet och utrustning.

  • DEN PROFESSIONELLA KOMMER ATT TA HAND OM RÄTT:
  • Demontering av den gamla stugan.
  • Installation av utflödet.
  • Installation och tätning av duschbrickan.
  • Installation av duschen,
  • installation av batterier, regndusch, etc.

Byte av duschkabin

Byte av duschhytt är en till synes enkel uppgift. Ta bara bort den gamla hytten och installera en ny i dess ställe. Tyvärr går praxis inte alltid hand i hand med teori, och att ersätta duschkabinen – särskilt när vi beslutar om en nyare modell – kan förvärra avsevärda svårigheter. Därför är allt arbete i samband med installation och vit installation av duschkabinen värt att utföra i samarbete med den professionella.

INSTALLATION AV DUSCHKABINEN – MITT ERBJUDANDE

Som rörmokare med många års tjänst har jag erfarenhet av att installera alla vatten- och sanitetssystem. Detta gäller även för olika typer av duschspann. Jag utför installationen av duschkabinen:

  • väggmonterad,
  • Hörnet
  • Fristående
  • Ramlösa

Vit installation av duschkabinen är inte min enda specialitet. Jag installerar även system och duschfönster vid baden. Alla uppgifter är helt professionella och omfattande. Förutom det arbete som innefattar installation av duschkabinen ger jag även expertråd om valet av optimala lösningar. Jag råder kunder som planerar att byta ut badet mot en dusch och de som är intresserade av att byta ut stugan mot en ny modell.

För att samarbeta bjuder jag in kunder från Stockholm och det omgivande området. Jag erbjuder avancerade omfattande tjänster. Kontakta mig gärna om du är intresserad av att installera en dusch eller annat arbete inom området för den allmänt förstådda hydrauliken.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest