Herren på täppan är han som vet mest

Köksrenovering i Stockholm!

köksrenovering

När du vill Renovera och Expandera

Ett högkvalitativt utrustat kök varar ofta längre än 20 år med bra behandling. Det är inte alltid nödvändigt att ha ett nytt kök om den grundläggande strukturen i ditt kök, såsom formen, fortfarande är optima. Köksrenovering kan ofta vara tillräckligt.
I vår köksrenovering ingår byte av olika kökselement som bänkskiva, skåpen och de elektriska apparaterna. Utifrån planritningar utvecklar vi ett lämpligt renoveringskoncept som svarar specifikt mot dina behov.
Om du bara behöver mer utrymme, en kan man förstora eller förlänga köket genom köksrenovering. Du kan till exempel ta bort en vägg till ett angränsande rum eller helt enkelt bättre utnyttja det tillgängliga utrymmet i köket med moderna och välplanerade förvaringslösningar.

Köket ska helt enkelt lysa igen! Det gör matlagningen lättare och det blir roligt att testa på att laga olika rätter igen.
Det är just framsidan av skåp och apparater som avgör utseendet, stil och atmosfär i ditt kök. Därför utgör detta en viktig del av vår köksrenovering. Tillsammans med rätt handtag visas köket i en helt ny känsla. Vi ger dig gärna råd om möjligheterna för de olika materialen och ytorna. Tips: På senare år har många nya kombinationer av olika material blivit möjliga tack vare nya tillverkningsprocesser.

Skåp med full-cut

Du känner säkert skåpen med svängdörrar och hyllor. Om du behöver något därifrån, måste du böja dig ner och titta runt i skåpet, vilket varken är särskilt trevligt eller ergonomiskt. Vi visar dig moderna varianter med väl fungerande eller elektriska full-cut drag, som redan närmar dig på kranar eller med lätt tåg, försiktigt. Intelligenta element för inredningsorganisationen gör det lättare för dig att snabbt hitta.

Montering och diskho

Passa på att renovera för att öka komforten i en av de viktigaste arbetsområdena i ditt kök. Infällbara kopplingar, varianter med löstagbar slang eller med ett mycket stort utlopp gör det dagliga arbetet mycket trevligare. Även i området för diskbänken kan du få ytterligare funktioner i köket, till exempel genom en spolningsinstallation. Vi ger dig råd om aktuella funktioner som du kan välja. Vid vår köksrenovering är din nöjdhet i fokus!

Bänkskivan

Byte av den gamla och slitna bänkskivan ger en frisk fläkt till köket vid köksrenovering. Vi arbetar gärna med slitstarkt, material och en ergonomiskt optimal arbetshöjd.

Upptäck lösningen som passar dig i vårt köksinspiration inför din köksrenovering i Stockholm. Fördjupa dig i kökets värld och se fram emot olika former, färger och inredning.

Modern mat

Det moderna köket imponerar med minskad estetik och tydligt formspråk. Moderna kök är starkt designorienterade. Aktuella trender och färger återspeglas i kollektionerna.

Klassiskt kök

Klassiska kök smälter harmoniskt in i din livsmiljö. De övertygar med tidlöshet och elegans.
Upptäck köket som passar dig i vårt köksinspiration inför köksrenoveringen i Göteborg.

Elektriska apparater

Hushållsapparater av den nuvarande generationen imponerar inte bara med innovativ design och många praktiska funktioner, utan också med sin energieffektivitet. Oavsett om bättre isoleringsmaterial och dubbelskurna dörrar i kylskåp och frysar eller kortare uppvärmningstider för ugnar: miljön och plånboken är lika förskonade.
Det extra pluset för din köksrenovering: Smartphones och tablet-datorer har blivit en oumbärlig följeslagare för oss alla och befriar oss med många funktioner. Även ugn, diskmaskin och till exempel den inhemska belysningen är allt oftare nätverksanslutning och kan därför styras via Tablet PC. Du hittar också otaliga recept för åter matlagning på Internet. Med intelligenta laddningsalternativ och en välplacerad dockningsstation i köket är dina mobila enheter alltid i närheten och redo att användas.

Vridbarhet och elektricitet

Mycket har gjorts när det gäller utdrag under de senaste åren. Höjdpunkterna är vridbara och elektriska element. När det gäller den förstnämnda kan hela skåpfästet vridas åt höger och vänster efter att ha dragit ut och underlättar åtkomsten.

Tipset från experten

Oavsett vilket alternativ av köksrenovering som du väljer, om du vill omforma ditt kök, bör du alltid noga överväga tid och kostnader. Ofta är en omläggning med en omstrukturering förnuftigare och nästan likvärdig med den ekonomiska ansträngningen.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest