Herren på täppan är han som vet mest

Rengör innan du flyttar

flyttstädning

Flyttar du snart eller funderar du på att flytta? Och känner du att många av dina saker i ditt nuvarande hem inte har en permanent plats? Att saker ofta kvarstår där du sätter dem ”bara”? Eller att de hamnar på en plats där det fortfarande finns plats? Och vill du göra det annorlunda i ditt nya hem? Då är den här artikeln åt dig! Eftersom jag förklarar i den här artikeln hur du kan rensa bekvämt innan du flyttar.
I den här artikeln förklarar jag också varför de flesta befintliga checklistor som du hittar på internet inte fungerar lika bra för dig. Lyckligtvis slutar det inte där. Därför anger jag också vilka extra åtgärder du kan vidta för att göra en bättre start i ditt nya hem. Så att ditt hus snabbt kan bli ett hem.
Erfarenheten visar att personer som har sitt hus i ordning också drar nytta av denna steg-för-steg-plan för bekväm packning när du flyttar!
Flyttar iväg
För ett antal människor är detta en fest. Trevlig planering, göra checklistor och ha alla rutor för varje kategori redo i tid. Och lägg sedan allt på rätt plats i ditt nya hem och börja njuta av det. Men för den stora majoriteten av mänskligheten är detta en stor livshändelse, en tid då stress är dagens ordning och det ibland är mycket svårt att hålla en översikt.
Det finns många checklistor och rörliga tips på internet för att göra denna period lite enklare. Listor över hur du kan packa när du flyttar och vem du ska informera, när du ska göra vad och hur du ska ordna flyttens logistik. Allt mycket praktiskt och värdefullt, men något verkar saknas.
Hjälp med bekväm packning när du flyttar
En kund ringde mig nyligen för att fråga om jag skulle vilja hjälpa henne att förbereda sig för hennes flytt. Jag tittade på vad hon behövde hjälp med och hur jag kunde hjälpa henne.
Hon hade redan flyttat flera gånger. Så du skulle tro att hon visste pisken. Hon indikerade att allt hade fungerat hittills, men hon var fortfarande besviken den här gången. Efter den sista flytten hade hon märkt att det tog lång tid innan hennes hus hade blivit ett riktigt hem.
Hon hade tillbringat månader på att hitta allt i rörliga lådor. Lådorna hade varit i huset länge. En hel del saker hade börjat leda en slags vandrande existens. Det fanns ingen permanent plats, så vi letade efter en plats där det var plats. Som ett resultat hade utrymmen med mer lagringsfunktion än en verklig bostadsfunktion. Med tiden hade hon gradvis förlorat översikten.
Och nu flyttade hon till ett mycket trevligt hus. Hon hade förälskats i husets speciella utformning och såg fram emot att bo där.

Få hjälp med städningen
Orkar du inte städa din nya bostad eller den som du ska flytta ifrån. Det finns en lösning på det. Du kan anställa städfirmor som kan hjälpa dig med din flyttstädning, Det finns flyttstädfirmor i Stockholm som jobbar med flyttstädning och enbart de. Kolla hur mycket det skulle kosta dör just dig och om det kanske är värt att lyfta bort just denna sten ifrån dina axlar.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest