Herren på täppan är han som vet mest

Skal till iPhone 13 pro

OK, ska vi ta hela den här historien från början eller? Jag vet knappt var den börjar. Framförallt har jag jävligt svårt att hålla koll på var den kommer att sluta. Nu undrar ni förstås verkligen vad detta kommer att handla om. Vissa av er blev bekanta med historien om skalet till iPhone 13 pro redan i somras. Sedan dess har det varit radioskugga om detta men nu blir det ändring. Jag drar bakgrunden kort:

Jag skulle hjälpa min mormor att skaffa skal till sin iPhone 13 pro. Fråga mig inte varför hon har en sådan supertelefon. Fråga mig inte hur min mormor kan ha en iPhone 13 pro, till vilken hon köper skal för jämnan, när jag har en skitlur. Det är lustigt att hon har en av de vassaste telefonerna i släkten. Särskilt lustigt är det förstås eftersom hon knappt använder den. Eller ja, hon tar emot bilder på barnbarnen och barnbarnsbarnen. Jag tror faktiskt inte att hon har koll på hur hon tar egna bilder. Hon gillar dock när telefonen är fin. Det är detta som gjort att man får hjälpa henne att skaffa skal till hennes iPhone 13 pro emellanåt. Denna lott har fallit på mig. Som tur är så tycker jag väldigt mycket om min kära mormor och därför hjälper jag gärna till.

Vi införskaffade ett nytt skal till hennes iPhone 13 pro i somras. Frid och fröjd. Skalet hade en fin bild på sig. Bilden föreställde ett bohuslänskt landskap. Typ Fjällbacka eller liknande kustort. Det var därifrån som mormor kom från början, och hon tyckte att det var fenomenalt. Detta var hennes skal till iPhone 13 pro i ungefär 3 månader. Sedan tappade hon telefonen. Jag skojar inte när jag säger att skalet sprack i flera bitar. Telefonen höll, tack gode gud, men det var det enda. Vi var tvungna att hitta skal till iPhone 13 pro i någon bättre butik. Något företag som kunde garantera att den produkt vi köpte faktiskt kunde stå pall för fall, så att säga.

Mormor ringde mig för några veckor sedan, när skalet till hennes iPhone 13 pro var sönder, och var upprörd. Det fanns två anledningar till detta: 1) för att hennes skal till iPhone 13 pro hade gått sönder. Det gillade hon förstås inte. 2) För att hon nu knappt vågade ta upp telefonen, av rädsla för att tappa den igen – oskyddad dessutom.

Jämmer och elände. Detta trodde jag inte när jag först ryckte in som skalkonsult.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest