Herren på täppan är han som vet mest

Välkommen till vår hemsida och vår hemstädning

hemstädning

Städgänget – Hemstädning Stockholm
Välkommen till vår hemsida och vår hemstädning

Serviceföretaget Städgänget – Hemstädning av hushåll och byggnader med huvudkontor i Stockholm har under en längre tid erbjudit privat hushållshjälp, tvätt- och stryktjänster. Vi arbetar med sömnad, inköpstjänster, grundläggande städning, praktik städning, kontorsstädning, trappstädning, underhållsstädning samt kurirtjänster i Stockholmsområdet under en tid.

Vi brinner för att vara Stockholms främsta firma inom hemstädning. Hos oss är du välkommen oavsett om du representerar ett företag eller om du representerar dig själv som privatperson och behöver hemstädning till din bostad. Behoven kan finnas lite var som helst, och varhelst de finns levererar vi våra tjänster.

Tänk på att du kan nyttja RUT-avdraget som privatkund! Detta gör att en stor summa av arbetskostnaden kan dras av.
Rengöring av trappor
Vi kommer att se till att ditt trapphus alltid är övertygande med renlighet och att det lämnar en positiv signal till dina kunder och gäster.
Grundläggande rengöring
Grundläggande rengöring är en mycket grundlig rengöring, naturligtvis erbjuder vi också vår förstklassiga hemstädning även för ditt privata hushåll i Stockholm
Inköps- och kurirtjänster
Mögel måste upptäckas och elimineras i ett tidigt skede. Våra mästermålare i Stockholm hjälper dig gärna!
Kontorsstädning
Pålitlig, noggrann, diskret och kostnadseffektiv – våra många års specialiseringar inkluderar kontorsstädning, advokatbyråstädning och praktikstädning.
Tvätt- och strykningsservice
Stryker du eller kan du njuta av din fritid? Som en del av vår hemstädning så tvättar och stryker din tvätt bra och billigt.
Hemstädning av hushåll och byggnader i Stockholm
Om du har oss för att rengöra ditt hem eller ditt kontor kan du lita på att vi tar vara på ditt förtroende. Vi har noga valt ut var och en av våra städpersonal för dig. Dessutom kontrollerar vi regelbundet kvaliteten på det utförda arbetet.

Vår filosofi
I våra snabba och stressiga tider växer behovet av bra hemstädning. Arbetande människor är så upptagna att det inte finns tid att städa om du vill umgås med din familj. Men alla skulle vilja ha ett trevligt rent hem.

Hushållshjälp och hemstädning
Oavsett om ensamstående, familj eller pensionär – hos våra städföretag kan du ta dig tid igen för något alldeles speciellt, nämligen dig själv!
Städgängets städföretag är din hushållshjälp för:
Hemstädning, skötsel och värde av hus och lägenhet
Rengöring av fönster, diskning, (silver) bestickrengöring
Tvättning, torkning, strykning, sortering av tvätt
Grundläggande rengöring av textilbeläggningar, madrasser, stoppade möbler etc.
Vi utvecklar våra tjänster för dig varje dag. Gör detta för din egen skull och lita på vår erfarenhet.
Våra krav på oss och våra medarbetare är på motsvarande sätt höga. Vi ser fram emot att övertyga dig om oss och vår kvalitet.

Fönsterputsning
Vi erbjuder dig professionell fönsterputsning, tillförlitlighet och tillfredsställelse. Ta gärna vår fönsterputs utöver att du anlitar oss för hemstädning i Göteborg.

Tvätt och strykning
Vi tvättar din slitna tvätt, hänger upp nytvättad tvätt och sätter ihop den, stryker och sorterar den igen.

Diskning
I allmänhet kan ett regelbundet rengöringshjälpmedel alltid rengöra och rengöra diskmaskinen och diska för hand.

Hemstädning och fastighetsstädning med Städgänget i Stockholm
Vi är glada att du vill lära känna oss. Som ett städföretag med många års erfarenhet lägger vi särskild vikt vid ett långsiktigt partnerskap. Vi är engagerade i detta med all vår styrka. Inte bara med individuellt skräddarsydda rengörings- och servicekoncept, utan även med utbildad ordinarie personal på plats och fast kontaktpersoner som känner till din beställning exakt och informerar dig professionellt hela tiden.
Oavsett om underhållsrengöring, trappstädning, kontorsstädning, övningsstädning eller andra tjänster. Med vårt omfattande erbjudande finns vi där för dig!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest